Fin eller fulkultur

Vi kommer inte här att jämföra olika typer av kultur och avgöra vad som anses vara fint eller fult. Kultur är kultur oavsett i vilken form det ges. Det kan tyckas vara dumt om någon kultur skulle anses vara finare än någon annan form av kultur.

Olika kultur uttryck

Gå på kultur som ni tycker om

Här ska man framförallt tänka på sig själv och gå på de kulturevenemang som man tycker om. Oavsett vad någon annan säger om de kulturuttrycken så är det du som besökare som avgör om det passar eller inte. Har man en förkärlek för opera ås är det detta som man väljer och tycker man om konstutställning så blir det valet enkelt. Lyssna inte så mycket på vad andra tycker utan gå på det som du vill gå på och det du tycker om.

Välj utifrån kulturintresse

Om det är musik, spel, teater, konst eller film som är det som intresserar er så välj att gå på dessa tillställningar. Ingen annan kan komma att välja åt dig utan du avgör vad som du är intresserad av. Inom all form av kulturarrangemang så finns det säkert något som du tycker extra mycket om. Även inom det egna intresset så kan det finnas utövare som man tycker mindre om och då väljer man att inte gå på dessa.